Polední menu

od pondělí do pátku

  • TÝDENNÍ TIP: Zapečený kozí sýr s restovanou hruškou na másle, zeleninový saláteks cherry rajčátky,bageta, marakujový vinaigrette 179,-

  • PONDĚLÍ 22.7.2024

  • POLÉVKA: : Bramboračka

    • 49 Kč
  • 1. Spaghetti s bazalkovým pestem,rukolou a parmezánem

    • 159 Kč
  • 2. Nok Noky s omáčkou ze sýru gorgonzola,strouhané vlašské ořechy

    • 189 Kč
  • 3. Domácí bramborové noky se špenátem a zastřeným vejcem, vídeňská cibulka

    • 179 Kč
  • Úterý 23.7.2024

  • POLÉVKA: Z červené řepy,feta sýr

    • 49 Kč
  • 1. Plněné papriky,rajská omáčka,houskový knedlík

    • 169 Kč
  • 2. Fish and Chips, hranolky, pikantní dip

    • 189 Kč
  • 3. Tvarohové knedlíčky plněné nutellou s marakujovou omáčkou,meduňkové máslo

    • 179 Kč
  • Středa 24.7.2024

  • POLÉVKA: Kuřecí vývar s krupicovým kapáním

    • 49 Kč
  • 1.Kuřecí medová křidélka na zázvoru, coleslaw, bagetka

    • 169 Kč
  • 2. Nok Noky s omáčkou ze sýru gorgonzola,strouhané vlašské ořechy

    • 189 Kč
  • 3. Tvarohové knedlíčky plněné nutellou s marakujovou omáčkou,meduňkové máslo

    • 179 Kč
  • Čtvrtek 25.7.2024

  • POLÉVKA: Cuketová,zastřené vejce,pažitka

    • 49 Kč
  • 1. Steak z krkovice zapečený s cibulí a sýrem,šťouchané brambory

    • 169 Kč
  • 2. . Kuřecí cordon bleu, jarní bramborový saláte

    • 179 Kč
  • 3. Špecle s bryndzou, vídeňská cibulka

    • 169 Kč
  • Pátek 26.7.2024

  • POLÉVKA: Frankfurtská s párkem

    • 49 Kč
  • 1. Spaghetti Carbonara

    • 179 Kč
  • 2. Vepřový flamendr, bramboráčky

    • 179 Kč
  • TIP Šéfkuchaře: Steak z tuňáka, žampion portobello plněný šalotkou, brokolicí a sýrem,chřestová omáčka, pečené granille

    • 299 Kč